magyarfalupalyazat

Az alábbi feltételek és körülmények az „https://magyarfalupalyazat.hu/” weboldalra vonatkoznak, melyet a „Magyarfalupályázat.hu” egészség- és szépségáruház (a továbbiakban: „Mi” vagy „Cég”) üzemeltet.

  1. Általános rendelkezések

Az oldalon történő vásárlással Ön elfogadja ezen Feltételeket és Körülményeket. Kérjük, hogy amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne használja a weboldalunkat.

  1. Az adatok használata

Az adatvédelmi szabályzatunkban foglaltak szerint kezeljük az Ön adatait. A szabályzat megismeréséhez kattintson ide.

  1. Rendelés és termékek

Minden termékünk a készlet erejéig érhető el. Amennyiben egy termék nem áll rendelkezésre, értesítjük Önt. Az árak és a termékek adatai változhatnak, anélkül, hogy előzetesen értesítenénk Önt.

  1. Szállítás és visszaküldés

A szállítás és visszaküldés feltételeit itt találja. A termékeket csak Magyarországon belül szállítjuk ki.

  1. Felhasználói fiók

A fiók létrehozásával Ön vállalja, hogy a megadott információk helytállóak és naprakészek. Fenntartjuk a jogot, hogy a jogsértő, hamis vagy sértő tartalmú fiókokat töröljük.

  1. Tartalomhasználat

A weboldal tartalmát kizárólag személyes használatra szabad felhasználni. Tilos a tartalom másolása, terjesztése vagy bármely más, nem személyes használata.

  1. Felelősség

Nem vállalunk felelősséget a weboldalon található információkért és tartalmakért, valamint azoknak a felhasználóra gyakorolt hatásáért.

  1. Szerzői jog

A weboldal tartalma a szerzői jogi törvények alá tartozik. Az információk másolása, terjesztése vagy felhasználása szigorúan tilos.

  1. Jogvita

Ezen Feltételek és Körülmények a Magyar jogszabályok alapján értelmezendők és alkalmazandók. A feltételekkel kapcsolatos viták rendezésére a magyar bíróságok illetékesek.

  1. Módosítások

Fenntartjuk a jogot, hogy a Feltételeket és Körülményeket bármikor módosítsuk, anélkül, hogy Önt előzetesen értesítenénk. Kérjük, hogy rendszeresen ellenőrizze a feltételeket.

A „Magyarfalupályázat.hu” weboldal használatával Ön elfogadja ezeket a Feltételeket és Körülményeket.

Utolsó frissítés: 2023. május 23.