magyarfalupalyazat

Rendelés és fizetés

A „https://magyarfalupalyazat.hu/” weboldal Számlázási Szabályzata a „Magyarfalupályázat.hu” egészség- és szépségáruház által kiadott számlákra vonatkozik.

1. Számlák kiállítása

Az összes vásárlást hivatalos számlával igazolunk. A számla elektronikusan kerül kiállításra és küldésre, amennyiben a vásárlás során nem kérték papír alapú számlát. A számlát PDF formátumban küldjük el az Ön által megadott e-mail címre.

2. Számlázási adatok

A vásárláskor meg kell adnia a teljes nevét, címét és adószámát (ha van), hogy számlát állíthassunk ki Önnek. Kérjük, hogy gondosan adja meg adatait, mert a számla kiállítása után nem tudjuk azokat módosítani. Ha hibásan adta meg adatait, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@magyarfalupalyazat.hu e-mail címen.

3. Fizetési módok

Elfogadjuk a következő fizetési módokat: bankkártya, PayPal, banki átutalás és utánvét.

4. ÁFA

Minden árunk tartalmazza a jelenleg érvényes magyar általános forgalmi adót (ÁFA), amely jelenleg 27%. Az ÁFA összegét a számlán külön feltüntetjük.

5. Fizetési határidő

Az elektronikus számlák esetében a fizetési határidő a számla kiállításának napjától számított 14 nap. Ha a fizetés nem érkezik meg a határidő lejárta előtt, emlékeztetőt küldünk Önnek.

6. Késedelmes fizetés

Amennyiben a fizetés a határidő után érkezik be, késedelmi kamatot számolunk fel, melynek mértéke a Magyar Nemzeti Bank aktuális alapkamatának kétszerese.

7. Jogi következmények

A számla kiegyenlítésének elmulasztása esetén jogi lépéseket teszünk, amelyek költségei az Önre hárulnak.

E Számlázási Szabályzat utolsó frissítése: 2023. május 23. Kérjük, rendszeresen ellenőrizze a szabályzatot.